Randi Zuckerberg

Randi Zuckerberg, grundare av Zuckerberg Institute, strävar efter att entreprenörer inom alla branscher skall utrustas med alla de färdigheter som de kommer att behöva för att lyckas i den moderna, snabba och snabbföränderliga affärsvärlden.

Randi är passionerat intresserad av skärningspunkten mellan teknik och media och var tidigt anställd på Facebook, där hon bland annat var involverad i skapandet av Facebook Live. Hon är entreprenör, investerare, bästsäljande författare, grundare av och VD för Zuckerberg Media samt grundare av Zuckerberg Institute.

Randi Zuckerberg är värd för en veckovis teknisk affärsshow som heter Dot Complicated på SiriusXM. Hon har ytterligare ett par program: DOT på NBC Universal Kids (vinnare av Kidscreen’s Best New Preschool Series) om en spunky liten flicka som använder teknik för att förbättra sitt vardagliga liv och sina äventyr och American Dreams på HSN, som belyser entreprenörer runt om i landet.

Randi är bästsäljande författare till böckerna Dot Complicated, Dot., Missy President (om en tjej i fjärde klass som vaknar upp och finner att hon har blivit vald till president sedan hennes läxuppdrag har gått viralt på internet), samt Pick Three.

På fritiden älskar Randi teatern och 2014 spelade hon i Rock of Ages på Broadway. Hon sitter också i styrelserna för Lincoln Center och The American Theatre Wing.

Randi Zuckerberg Stockholm

Randi Zuckerberg kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Randi Zuckerberg Sverige

Randi Zuckerberg kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Randi Zuckerberg Böcker

  • Dot Complicated
  • Dot.
  • Missy President
  • Pick Three

Randi Zuckerberg

top