Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki. Om du söker efter inspiration, finansiell utbildning eller helt enkelt bara en riktigt, riktigt bra förebild så är Kim Kiyosaki – författaren till bland annat Rich Woman – kvinnan som du söker efter.

Kim är en internationellt känd talare såväl som författare (Rich Woman, Good Deal Bad Deal), entreprenör, fastighetsinvesterare, värd för en radioshow och grundare av Rich Woman.

Kim Kiyosaki biografi är helt enkelt ett otroligt inspirerande budskap för kvinnor överallt i världen om vikten av ekonomisk utbildning och ekonomisk självständighet och om att göra sina drömmar till verklighet!

När Kim (Meyer) Kiyosaki lämnade sitt hem i Oregon och flyttade till Hawaii för att gå på college där så hade hon ingen aning om att hennes flytt till en paradisö skulle förändra hennes liv i grunden – eller staka ut kursen för en framtid som skulle komma förvandla miljoner människors liv.

Liksom många andra planerade hon att gå ut skolan och ta examen, få ett jobb och börja arbeta och påbörja den stadiga stigningen till toppen av en fkarriärsstege. Hon tänkte att college skulle vara biljetten till ett säkrare liv.

Men när hon arbetade för ett lokalt företag i Honolulu så upptäckte Kim snabbt att det att vara anställd inte direkt var vad hon hade drömt om.

Det skulle inte ta henne dit hon ville. Hon insåg då att det måste finnas något mer. Det var där och då som Kims verkliga utbildning började.

Det tog flera år innan Kim gjorde sin första investering, ett litet hus i Portland, Oregon med 5 000 dollar (som hon egentligen inte hade).

Kims första investering gav henne ett kassaflöde på 25 dollar per månad. Det var inte mycket, inte ens på den tiden, men det var en början. Och långt viktigare än pengarna i sig, var vad de representerade. Frihet.

Kim och hennes make, Robert, valde att följa sin dröm om att bli ekonomiskt fria genom att och lära sig allt de kunde om pengar, människor och livet. Tillsammans så har de utvecklat företag som skall lära ut till andra vad de själva har lärt sig.

Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki Stockholm

Kim Kiyosaki kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Kim Kiyosaki Sverige

Kim Kiyosaki kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Kim Kiyosaki Böcker

  • Rich Woman,
  • Good Deal Bad Deal
top