Hälsa och Välmående

Under de senaste månaderna har vi fått många frågor från de som följer oss på Instagram om hälsa, träning och välmående. Vi har ägnat mycket tid åt att studera den senaste forskningen från Harvard Medical School och toppforskarna om anti-aging och hälsa. Den nya informationen är häpnadsväckande!

Vi har nu sammanställt en lof informationen och vill dela den med dig.
Det finns fyra delar för att öka din hälsa och livslängd, de flesta ganska enkla:

1. Ät hälsosamt
Nu är detta ett laddat ämne, vad betyder att äta hälsosamt. Det finns studier som visar att olika typer av dieter har olika effekter på din kropp, som medelhavsdieten som har visat sig effektiv för lång livslängd. I slutändan är det viktigaste att du undviker överskott, inte för mycket socker, mindre processade livsmedel etc.
Grönsaker är i princip det universella svaret ;)

2. Träna och håll dig till en hälsosam vikt
Genom att äta hälsosamt, träna och hålla din idealvikt löser du minst 80 % av de åldersrelaterade sjukdomarna enligt Dr. Mark Hymann.
Återigen, du behöver inte bli galen med det, bara var smart med att träna.

3. Sömn
Att få tillräckligt med sömn är oerhört viktigt – av alla uppenbara skäl!

4. Kosttillskott
Enligt Dr. Mark Hymann och Dr. David Sinclair, om du följer de tre första stegen kommer du att få 80-95% av alla hälsofördelar som behövs för en lång livslängd. De sista 5-20 % handlar om att ge din kropp den extra boosten av vissa näringsämnen, mineraler och kosttillskott för att arbeta på topp.
Den här listan här har alla kosttillskott jag tar (det betyder inte att det är rätt för dig, gör din egen forskning!) och var jag köper dem:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gXGYWmWaJxWSRq0e-Zlf0FvIGKsSjZP9z4hjpduJ-v8/edit?usp=sharing
Det här är min egen lista för eget bruk så ta den för vad den är. Priserna som anges är i SEK t.ex. svenska kronor (eftersom jag bor i sverige är det vettigt för mig).

Om du vill ringa och diskutera hälsa och välmående tar vår affärspartner Thim Öhman gärna ett samtal med dig, svarar på frågor och hjälper dig att få tillgång till blodprover för att se hur du mår just nu och komma igång med kosttillskott som kan hjälpa dig att förbättra din hälsa, energi och välbefinnande:
https://calendly.com/thim-ohman/cashflow-zz