Robert Kiyosak

Robert Kiyosak i är mest känd som författaren till Rich Dad Poor Dad, Vägen till ekonomisk framgång – den främsta boken om personlig finans genom tiderna. Han har utmanat och förändrat hur tiotals miljoner människor världen över tänker när det gäller pengar.

Robert är en entreprenör, utbildare och investerare som tror att världen behöver fler företagare som kommer att skapa jobb åt andra.

Med ett perspektiv på pengar och investeringar som ofta strider mot konventionella tänkesätt, så har Robert förtjänat ett internationellt rykte för rättframma och frimodiga tal, mod och ingen överdriven respekt för förlegade traditioner och blivit en uttalad förespråkare för finansiell utbildning.

Robert och hans hustru Kim Kiyosaki har grundat The Rich Dad Company, ett finansiellt utbildningsföretag, och skapare av CASHFLOW-spelet. 2014 drog företaget nytta av den globala framgången för Rich Dad-spelen för att lansera nya och banbrytande erbjudanden inom mobil- och onlinespel samt Rich Dad’s CLUTCH, en digital utbildningsplattform.

Robert anses som en visionär som har en gåva för att förenkla komplexa koncept – idéer relaterade till pengar, investeringar, finansiering och ekonomi. När han har delar med sig av sin personliga resa till ekonomisk frihet, på sätt som väcker genklang hos publik i alla åldrar och från vitt skilda bakgrunder. Hans grundprinciper och budskap – som ”Your house is not an asset”, ”Invest for cash flow” och ”Savers are losers” – har genererat en storm av kritik och förlöjligande.

Men när hans principer och budskap sedan, under det senaste decenniet, har kommit att utspela sig på den världsekonomiska scenen – på sätt som var både oroande och profetiska – så har den ene belackaren efter den andre tystnat.

Robert Kiyosaki Stockholm

Robert Kiyosaki kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Robert Kiyosaki Sverige

Robert Kiyosaki kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Robert Kiyosaki Böcker

 • Rich Dad Poor Dad:
  What the Rich Teach Their Kids About Money That the Poor and Middle Class Do Not!
 • Rich Dad’s CASHFLOW Quadrant:
  Rich Dad’s Guide to Financial Freedom
 • Rich Dad’s Guide to Investing:
  What the Rich Invest in, That the Poor and the Middle Class Do Not!
 • Rich Dad Poor Dad for Teens:
  The Secrets about Money – That You Don’t Learn in School!
 • Rich Dad’s Increase Your Financial IQ:
  Get Smarter with Your Money
 • FAKE: Fake Money, Fake Teachers, Fake Assets:
  How Lies Are Making the Poor and Middle Class Poorer

Robert Kiyosaki

top