Swedish Wealth Institute och Randi Zuckerberg presenterar – #RiseTogether

Swedish Wealth Institute och Randi Zuckerberg presenterar - #RiseTogether

Randi Zuckerberg, Skaparen av Facebook Live, en av de första anställa på Facebook, som byggt företaget Zuckerberg Media och är en otroligt framgångsrik entreprenör, föreläste förra året på Empowered Women.

Hon var otroligt omtyckt som föreläsare och vi fick många förfrågningar om att be henne komma tillbaka till Sverige.

Vi kan nu stolt dela med oss att Swedish Wealth Institute har ett samarbete med Zuckerberg Institute. Randis företag där hon utbildar entreprenörer att gå från Startup till Miljardbolag!

Den 4 mars har vi en kostnadsfri föreläsning i hennes regi i Uppsala där du kommer få lära dig hur hon byggt framgångsrika företag och vad som krävs för att du själv ska kunna göra det.

Detta är en otrolig möjlighet för oss alla, Randi är en entreprenör som lyckats med det så många av oss drömmer om. Att skapa stora, framgångsrika, internationella, omtalade företag. Den 4 mars får du lära dig hur du kan göra samma resa!

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Gå gärna igenom event kalendern och se om det är något av våra event som du känner passar för dig som du känner skulle stärka dig i den situation du är i idag.

Tags

top