Swedish Wealth Institute introducerar Tony Robbins!

Swedish Wealth Institute introducerar Tony Robbins!

Tony Robbins Unleash the Power Within Workshop introduceras i Sverige.
Swedish Wealth Institute presenterar utbildningen som fick Oprah Winfrey att gå på glödande kol i direktsändning.
Tony Robbins är en av världens mest framstående föreläsare om personlig utveckling, hälsa, investeringar och entreprenörskap. Han har skrivit sex bästsäljande böcker på New York Times bestseller list. Han har nått över 50 miljoner människor världen över med sina utbildningar och events.

Accenture har utnämnt honom till en av “Top 50 Business Intellectuals in the World,” Harvard Business Press listade honom som en av “Top 200 Business Gurus,” och American Express anser att han är en av “Top Six Business Leaders in the World” och de anlitar honom som coach åt deras entreprenörskunder. Fortune Magazine har haft honom som “cover story” och tidningen döpte honom till “CEO Whisperer”. Två år i rad har han har han varit en av de 50 första av Worth Magazine “100 most powerful people in global finance”.
Nu kommer hans eftertraktade utbildning till Sverige!

Över hela Sverige har nu personer möjlighet att komma till en 3 timmars kostnadsfri föreläsning som ger smakprov på Tony Robbins 4-dagars kurs “Unleash the Power Within”, via Success Resources, Tonys partner utanför USA, har vi fått möjligheten att dela med oss av hans lärdomar och eventet är scriptat av Tonys team för att ge en utbildning som är det senaste av Tonys lärdomar.
Under eventet lär vi ut flera tekniker och övningar som man kan börja använda direkt för att öka sin energi och sina resultat.

Eventet är helt kostnadsfritt och hålls av föreläsare godkända från Success Resources att utbilda i Tonys regi för att ge maximalt värde under kvällen.

På Swedish Wealth Institute är vi glada och stolta över att kunna ta hit Tony Robbins utbildningar till Sverige. Daniel Wood, VD för Swedish Wealth Institute, säger:

”Vi brinner för att hjälpa entreprenörer att få sina företag att växa och vi vill erbjuda möjligheten att få uppleva en utbildning skapad av en av de allra främsta i världen. Det här är något helt unikt.”

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Gå gärna igenom event kalendern och se om det är något av våra event som du känner passar för dig som du känner skulle stärka dig i den situation du är i idag.

Tags

top