Swedish Wealth Institute introducerar David Fabricius!

Swedish Wealth Institute introducerar David Fabricius!

Swedish Wealth Institute är otroligt stolta över att få presentera David Fabricius!
För 20 år sedan så delade David scen med föreläsare som Tony Robbins, Robert Kiyosaki m.fl. som likställd.

David valde en annan väg än de föreläsarna, istället för att skapa ett internationellt varumärke valde han att jobba med en organisation som innehåller de top 0,001% rikaste i världen. Organisationen hade ett krav – allt han hade att lära måste stanna i deras krets.
Därför har han inte synts sedan dess.

Nyligen tog han beslutet att istället för att bara jobba med de rikaste i världen, att hjälpa så många personer som möjligt att hitta glädje och framgång.
Vi har den stora äran att vara hans partner nu för Sverige och ta hit denna underbara man till Sverige.

David har vunnit de prestige fyllda priserna Mega Entrepreneur North America 2017, World’s #1 Wealth-With-Balance Coach och The Key of Freedom to The City of Miami.
Hans mission är att hjälpa alla de som vill nå sin högsta potential genom ledarskap, försäljning och erfarenhet på ett sätt du inte kan få någon annanstans.
Han har föreläst för YPO på 5 continenter, för IHM i Sverige och delat scen med Tony Robbins, Mark Wahlberg, Mel Gibson, and John Travolta.

Davids teknik handlar om att täcka alla delar av livet eftersom allt hör ihop. Han kommer att tända en brasa under dig för att du ska våga nå dina högsta höjder och leva det liv du förtjänar att leva.

Han kommer till Uppsala den 11 Februari – för mer information:
https://www.swedishwealthinstitute.se/11-February-2019/

Och till Stockholm den 12 och 13 februari, för mer information:
https://www.swedishwealthinstitute.se/12-13-February-2019/

“Redan nu planerar David Fabricius komma tillbaka i Maj. Han har lovat att dela med sig av sin “Firewalk Experience”. Besökarna kommer få lära sig gå på glödande kol, en upplevelse ingen kommer glömma!
De flesta beskriver upplevelsen, att gå på glödande kol, som en frihetsresa – “klarar jag detta så kan jag klara vad som helst!””, Säger Swedish Wealth Institute VD Daniel Wood.

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Gå gärna igenom event kalendern och se om det är något av våra event som du känner passar för dig som du känner skulle stärka dig i den situation du är i idag.

Tags

top