Stökig pub blir familjebostäder

Stökig pub blir familjebostäder

Paret Wood har gedigen bakgrund som fastighetsinvesterare. De köper fastighetsobjekt, renoverar och hyr ut fastigheter i Storbritannien. Det här senaste ombyggnadsprojektet kommer att hjälpa till med att lyfta området genom att puben, som haft en del bråk, speciellt under fotbollskvällar, ersätts med fina familjelägenheter. Bostäderna ger goda förutsättningar till att en fin familjär känsla skapas i området och dess närmiljö.

Fastigheten med puben köptes i november 2018 och projektet med familjebostäderna i fastigheten planeras bli färdigt i slutet av 2019.

För frågor om projektet, kontakta Daniel Wood på danielw@swedishwealthinstitute.se

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Vill du veta mer om Swedish Wealth Institute och se våra kommande event, kolla vår hemsida www.swedishwealthinstitute.se

Följ grundarna på Instagram – Daniel Wood och Gisela Wood.

Tags

top