Kryptovalutor – Risker och Möjligheter

Kryptovalutor - Risker och Möjligheter

Kryptovalutor står inför en spännande period, i Januari 2018 795 miljarder dollar enligt Coinmarketcap, idag omsätter marknaden bara 127 miljarder dollar. Det kanske ändå låter mycket men jämför man det med kapitalet som styrs idag av fonder – 3235 miljarder dollar enligt Hedgefundresearch eller värdens aktiemarknader som omsätter över 78 000 miljarder dollar enligt Nasdaq.
Med andra ord finns det mycket plats att växa. Det vi tycker är mest spännande är att mycket av dessa förvaltade pengarna börjar drivar mot kryptovalutor. Chicago Options Exchange, se https://www.cmegroup.com/trading/bitcoin-futures.html, öppnade nyligen upp för trading av kryptovalutor vilket innebär att man kan handla i krypto direkt via deras plattform som om det vore en aktie. Det är något jag tror kommer locka mycket fler personer in i branschen.

Samtidigt som uppsidan ser enormt lovande och spännande ut finns det enorma risker i Kryptovalutor. Flera valutor har visat sig inte vara mer än lurendrejeri. Svårigheten är att se vilka som är oseriösa och vilka som har potential att bli framgångsrika valutor.

Vi har sökt efter som mentor som kan hjälpa oss och alla som följer Swedish Wealth Institute att nå framgång inom cryptovalutor så att vi alla kan ta del av den stora potential som finns.

Marcus De Maria är en av de främsta i världen inom crypto industrin och är en bästa utbildarna vi sett. Hans bakgrund är som aktieinvesterare och han är specialist på att förutse marknader, han har föreläst över hela världen som specialist på aktiemarknaden och kryptovalutor.
För ungefär 18 månader sedan såg han att svängningarna i kryptovalutor gjorde att hans metoder fungerade ännu bättre i den branschen och han har blivit otroligt duktig på att förutse framgångsrika ICO (dvs nya kryptovalutor som skapas).

Han har erbjudit sig att hålla ett helt kostnadsfritt 90 minuter webinar om hur kryptovalutor fungerar, hur man kan investera i de och hur man undviker riskerna.
Webinaret är den 28 februari 2019 kl. 19.00,

Boka din plats via länken nedan:
https://register.gotowebinar.com/register/4688847941372426754

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Vill du veta mer om Swedish Wealth Institute och se våra kommande event, kolla vår hemsida www.swedishwealthinstitute.se

Tags

top