Jason Evers

Jason Evers grundade Coastline Window Cleaning i Fort Myers, Florida 1993. Genom engagemang, och genom att lyssna på sina kunder och överträffa deras förväntningar så har Coastline sedan dess vuxit från en liten enmansoperation till ett av de ledande företagen inom såväl kommersiell städning som hemstädning i Southwest Florida.

Efter det att orkanen Charlie träffade Sydvästra Florida 2004 så översvämmades området av oseriösa entreprenörer som utnyttjade situationen beträffande de olycksdrabbades akuta städbehov.

Jason Evers såg behovet av en förändring och grundade därför Jason Quality Service Pros, den första webbplatsen i sitt slag som var inriktad på att utbilda och skydda hem- och fastighetsägare och andra företagare från att anställa olicensierade och oförsäkrade entreprenörer.

Quality Service Pros kvalitetsservice omfattar för närvarande flera städer i sydvästra Florida, med planer för expansion. Jasons mål är att skydda husägare runt om i landet.

Några av höjdpunkterna i Jasons karriär är bland annat att ha presenteras i flera tidskrifter inom tjänstehandelsindustrin och prata om ämnena “The Ideal Company Image”, “Wowing The Customer” och “Incentive Programs That Work”. 2009 intervjuades Jason också på Wink TV för sina ansträngningar för att skydda husägare.

Jason Evers Stockholm

Jason Evers kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Jason Evers Sverige

Jason Evers kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Jason Evers Böcker

Inga kända publikationer för närvarande.

top