Internationella talare 

 

Kontakta oss för att boka en talare!

  Internationella talare av världsklass, med ensamrätt för Sverige

  Internationella talare är det perfekta valet när du vill låta dig själv, dina medarbetare och/eller dina kunder inspireras av internationellt välkända säljexperter, företagsledare, entreprenörer, eldsjälar, äventyrare, idrottsstjärnor, skådespelare och andra välkända inspiratörer.

   

  Låt Swedish Wealth Institute bli din talarförmedare

  När du vill inspireras av internationella talare från hela världen, med expertis inom en rad olika områden, så hjälper vi här på Swedish Wealth Institute dig. Boka gärna plats på något av våra populära event och hör våra talare där.  Om du föredrar att anordna ett eget event och vill anlita en internationell talare så hjälper vi dig istället att finna rätt talare och förmedla en förfrågan.

  • Hos oss så får du alltid hjälp, från din första tanke på att boka en internationell talare till genomförandet av ditt event.
  • Det är enkelt, tryggt och säkert och du sparar tid (och besparar samtidigt dig själv en massa besvär) genom att boka en internationell talare genom oss.

  Låt oss bli din internationella talarförmedling härnäst som du vill inspireras av namnkunniga talare från hela världen!

   

  När du vill låta dig inspireras av en ansedd internationell talare

  Det sägs ofta att vi svenskar och nordbor är litet mer internationellt inriktade än många andra, kanske just för att vi är relativt små länder och också relativt små språkområden. Vi är också relativt bra på engelska, i alla fall jämfört med människor i större och starkare regionala språkområden. Det gör att vi också har lättare än de flesta andra när det gäller att ta till oss de bästa tillgängliga talarna inom den engelskspråkiga sfären.

  Vi är också relativt bra på engelska, jämfört med folk i större och starkare regionala språkområden. Det gör att vi kanske också har lättare än de flesta andra när det gäller att ta till oss de bästa tillgängliga talarna inom den engelskspråkiga sfären.

  Med ensamrätt i Sverige så erbjuder Swedish Wealth Institute dig några namnkunniga talare, som alla är inspirerande auktoriteter inom sina områden.

  Våra inspirerande och engagerande talare hjälpa dig att förstärka livsglädje och stresstålighet. De entusiasmerar, de engagerar och motiverar och gör det svåra lättfattat och komplicerade frågor enkla och begripliga.

  Bland våra välkända internationella talare så finns bland annat:

  • Internationellt välkända säljexperter
  • Företagsledare och entreprenörer
  • Akademiker och forskare
  • Äventyrare, innovatörer och eldsjälar
  • Idrottsstjärnor
  • Skådespelare, komiker och författare

  Hos oss så har du chansen att finna och engagera välkända, ansedda internationella talare och föreläsare som passar perfekt för t.ex.:

  • Konferens,
  • Kick-off
  • Liknande event

  Här kan du hitta välkända namn som till exempel: Tony Robbins, Eric Edmeades, Sarah Archer, Kristine Overby och Hitesh Ramchandani. Samt en rad andra, framstående internationella talare.

  top