Inspirerande talare – talarförmedling

 

Kontakta oss för att boka en talare!

  Inspirerande talare och föreläsare till dina event

  Inspirerande talare och föreläsare i absolut världsklass, som kan ge inspirerande och engagerande tal och föreläsningar, finner du hos Swedish Wealth Institute. Vi har, med ensamrätt för Sverige, engagerat några av världens mest inspirerande talare och föreläsare.

  Möt gärna några av våra talare och föreläsare under våra populära, återkommande event.

  Eller varför inte boka dem direkt, via oss, för att sätta lite extra inspirerande guldkant på dina kommande event?

   

  Vi förmedlar några av världens bästa talare och föreläsare

  Hos oss här på Swedish Wealth Institute så kan du alltid hitta rätt inspiratör till ditt event, din utbildning, din konferens m.m.

  Självklart så kan du också boka talare, föreläsare, moderatorer och konferencierer hos oss. Vi hjälper dig att hitta just rätt talare, som kan ge inspiration och engagera dina besökare och ge dem en upplevelse som går utöver det vanliga.

  Hos oss så har du en unik möjlighet att välja bland några av världens främsta och mest inspirerande talare. Så varför inte ta chansen att engagera en inspirerande och engagerande talare eller boka en spännande föreläsning inför ditt kommande event?

  Så varför inte göra en kostnadsfri förfrågan redan idag?

  Rätt inspiratör, talare, föreläsare, konferencier lyfter ditt event

  När du väljer rätt inspiratör till ditt event - oavsett om det är en konferens, ett seminarium, en kurs, en kick-off eller möte - så har du möjlighet att lyfta eventet till oanade höjder.

  Swedish Wealth Institutes talare är samtliga inspiratörer i världsklass, några av världens mest efterfrågade och inspirerande talare och föreläsare. Du är naturligtvis varmt välkommen att boka plats på något av våra återkommande event för ren inspiration, för engagemang och motivation.

  Men du vet väl att du också kan välja att boka inspirerande föreläsare och talare till dina egna event? Och våra talare kommer garanterat att kunna lyfta publiken och få dem att se nya möjligheter.

  Ett inspirerande seminarium skall ge besökarna skratt, aha-upplevelser och väcka helt nya tankar!

  Swedish Wealth Institutes har samlat några de bästa talarna och föreläsare inom inspiration. Var och en av dem är kort sagt en mästare, en stjärna och en auktoritet inom sitt eget område.

  Hos oss så hittar du några av världens mest upplyftande inspirationstalare, roliga inspiratörer och bildande kunskapsföreläsare - alla i en fullständigt unik klass. Vi har faktiskt lockat några av de största namnen inom inspiration till Sverige - med ensamrätt för Sverige!

   

  När du, din personal eller ert företag behöver en energikick

  Boka gärna en plats på något av våra kommande event, kom och träffa våra fantastiska talare och föreläsare och lyssna på dem under trygga former och bli inspirerad.

  Eller boka någon av dem för att lyfta och inspirera besökarna på de event som själv planerar och du behöver en verkligt inspirerande talare.

  top