Empowered Women 2017

Årets Empowered Women-event i Stockholm äger rum den 24-25 Oktober och bjuder på flera kända svenska och internationella talare. Swedish Wealth Institute arrangerar eventet med målet att främja och inspirera kvinnor att ta för sig i arbetslivet.
Eventet riktar sig endast till kvinnor och är helt gratis.

Sverige är ett av världens mest jämställda länder, men även här finns stora skillnader för män och kvinnor i karriären. I en undersökning av TNS-Sifo, gjord på Swedish Wealth Institute ABs uppdrag 2016, svarade 6 av 10 kvinnor i åldern 15-29 år att de har behandlats annorlunda på jobbmöten jämfört med män. Ännu mer talande är att 100% av de unga kvinnorna upplevde att kvinnor idag har svårare att göra karriär än män – och 95% av männen höll med.

Många kvinnor har svårt att nå den absoluta toppen, trots att undersökningar visar att det finns många fördelar med att ha både kvinnor och män i företagsstyrelser. Studier visar också att kvinnor är bättre på att investera än vad män är, eftersom de ofta är mindre riskbenägna och mindre impulsiva när de gör affärer.

Det är därför detta event är så viktigt.
Huvudtalare är Kim Kiyosaki som föreläser om kvinnor i affärslivet. Hon kommer att dela med sig av erfarenheter om hur kvinnor kan utnyttja sina styrkor och vända sina egenskaper, som inte alltid värderas till fullo, till en fördel.
Kim Kiyosaki blev internationellt erkänd när hon tillsammans med sin man, Robert Kiyosaki, skrev boken ”Rich Dad Poor Dad”, som har sålts i över 32 miljoner exemplar, i över 50 länder och legat i topp på New York Times bästsäljarlista.

Från Sverige har vi flera spännande talare, bland andra äventyraren och “Rally-Prinsessan” Annie Seel. Annie är en av de mest kända namnen inom rallysporten och innehar bland annat världsrekordet för att ha tagit sig högst upp på Mount Everest – på motorcykel. Hennes föreläsning “Ingen minns en fegis” kommer att inspirera till att våga vara sig själv och vara stolt över den man är och det man vill uppnå.
Vi har också förmånen att få presentera Linnea Kempe och Lisa Thorén som gjort BabyBjörn till ett internationellt varumärke.

Bland de internationella talarna återfinns också den framgångsrika entreprenören Lisa Lannon från USA; författaren Janet Atwood från USA, vars böcker legat på New York Times bästsäljarlista; erkända företagsmentorn Deri Llewellyn-Davies från Wales, UK; världskända talarna Kane och Alessia Minkus från Italien och USA; erfarna entreprenören Ceil Stanford från USA; framgångsrika entreprenören Ronda Jaggers från USA samt Mirela Sula som grundat Global Woman Magazine och Global Woman Club, från Albanien.

På Swedish Wealth Institute är vi glada och stolta över att kunna locka hit en så imponerande uppställning talare till Stockholm. VD:n för Swedish Wealth Institute Daniel Wood säger:
”Vi brinner verkligen för att hjälpa kvinnor att ta steget ut i affärslivet och vi ser hur många det är som vill vara med i ett stödjande nätverk. Vi är stolta över att kunna arrangera ett så viktigt event.”

Om Swedish Wealth Institute

Swedish Wealth Institute är en organisation som anordnar event, föreläsningar och workshops för att främja entreprenörskap och eget företagande. Företaget grundades 2016 med en förhoppning att skapa en Community med människor som vill utvecklas, nätverka och följa sina drömmar.

För mer information och eventuella frågor vänligen kontakta:
Daniel Wood
daniel@globalcapitalfamily.com
Telefon: 0761103737

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

top