Dana van Hoose

Dana van Hoose är en framgångsrik global entreprenör såväl som en av de mest eftertraktade internationella affärscoacherna och talarna för närvarande.

Under de senaste 15 åren så har han rest världen och talat och föreläst för tusentals människor. Han har coachat dem och lärt ut de strategier som har gjort honom till en framgångsrik fastighetsinvesterare och företagare i flera branscher.

Dana van Hoose har ofta delat scenen med några av världens mest framgångsrika företagare och entreprenörer. Däribland Robert Kiyosaki, Donald Trump och Tony Robbins, för att nu bara nämna några välkända namn.

van Hoose har sagt:

“Once you push past your thoughts, the limits to your success are endless. Most people sit around and make excuses but excuses are simply a symptom of fear and that is what limits most people in business and in their personal lives.”

Ungefärlig översättning:

”När du väl har lyckats ta dig förbi dina egna tankar så är gränserna för din framgång oändliga. De flesta människor sitter bara stilla och skapar ursäkter för sig själv, men ursäkter är helt enkelt ett symptom på rädsla och det är det som begränsar de flesta människor i såväl affärer som i deras personliga liv.”

Det är denna mentalitet såväl som ett affärsmannaskap och en mångsidighet som så få besitter som gör Van Hoose så unik och effektiv.

van Hoose säger:

“While most Business Coaches or speakers focus on a niche’ and push their students in that direction, I believe that you have to teach people to find out what they are good at, what they love, what they are passionate about and see if they can use that to start or grow a business. If you don’t love what you do, you won’t be very good at it.”

Ungefärlig översättning:

”Medan de flesta företagscoacher eller talare fokuserar på en nisch och försöker fösa sina studenter i den riktningen så tror jag att du istället måste lära människor att ta reda på vad de är bra på, vad de älskar och vad de brinner för och se om de kan använda det för att starta eller växa ett företag. Om du inte älskar det du gör, så kommer du inte heller att vara särskilt bra på det.”

”Jag har rest över hela världen och jag kan säga att affärer är en plug-and-play-situation om du vet hur man skapar en framgångsrik modell. Om du respekterar kulturen, samhället och kulturen samt de juridiska aspekterna av ett specifikt område eller land så har det aldrig varit lättare att skapa ett framgångsrikt “globalt” företag än vad det är idag och det är därför som det kommer att skapas fler miljonärer under de kommande 3-5 åren än vi någonsin kommer att göra igen under vår livstid” säger van Hoose.

 

När personer som har hört Dana tala skall beskriva det, så har flera beskrivit det som: “Jag kände att han talade direkt till mig”.

Personer som han har coachat kommer förmodligen att säga att han inte är den lättaste personen att bli coachad av eftersom han inte säger det som du vill höra, utan berättar vad du behöver höra.

Denna nya strategi har tjänat både Dana själv och de människor han coachar att uppnå såväl framgång som ekonomisk trygghet och ekonomiskt oberoende.

Det kanske mest intressanta med van Hoose är förmodligen hans övertygelse om att du bara är så framgångsrik som människorna omkring dig och de som du tar med dig på din framgångsresa.

För närvarande är Dana på turné i Europa, Asien och Sydafrika och pratar med grupper från 50 till ca 7 000 personer om att starta företag och andra verksamheter, att växa, om branding och marknadsföring och flera andra affärs- och framgångsstrategier. Han lägger också en hel del tid på att gå in i olika företag och öka deras vinster med i genomsnitt 30% eller mer på 90 dagar!

Om du har möjlighet, så får du inte missa möjligheten att lyssna på Dana van Hoose.

Du kan lära dig mer genom att besöka Danas webbsajt, http://danavanhoose.com/ eller ladda ner hans gratis e-bok, “The 7 things that successful people hope you never learn.”

Dana van Hoose Stockholm

Dana van Hoose kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Dana van Hoose Sverige

Dana van Hoose kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Dana van Hoose Böcker

  • The 7 things that successful people hope you never learn

Dana van Hoose

top