CASHFLOW ®101 till slut på Svenska!

CASHFLOW ®101 tillslut på Svenska!

Nu kommer en svensk version av det populära utbildningsspelet, CASHFLOW ®101, som lär ut grunderna för hur du gör för att få pengar att arbeta till fördel för dig.

Många är de som tagit sina första steg till finansiell frihet med utbildningsspelet Cashflow®101 som skapats av Robert Kiyosaki, entreprenör och författare till bland annat bästsäljaren Rich Dad and Poor Dad som sålts i över 45 miljoner exemplar. Utbildningsspelet är det första spelet av flera som förstärker informationen och budskapen i hans bästsäljande böcker. I spelet får spelaren lära sig hur det går till att ta sig ut ur det ekorrhjul som många fastnar i.

Tyngdpunkten i utbildningsspelet är den kombinerade resultat- och balansräkningen där spelare lär sig få ordning på deras finanser. Det görs genom att med simuleringar lära sig redovisning, finansiering och investeringar på en och samma gång. Spelarna får då lära sig hur de skiljer på en bra affär från en dålig, hur de avgör om avkastningen på en investering i en affärsmöjlighet är hög eller låg. Spelaren får lära sig hur det går till att investera i värdepapper, fastigheter och mark samt i affärsverksamheter och företag och hur spelaren går från att förlita sig på en lön till att leva på sina passiva inkomster.

För ytterligare information, om spelet och Robert Kiyosaki, besök www.swedishwealthinstitute.se eller kontakta Daniel Wood: 076 110 37 37

Swedish Wealth Institute AB anordnar utbildningar och seminarier, som förändrar människors syn på deras egen ekonomi både som privatperson och företagare, grundat på Robert Kiyosakis böcker och spel.

Av Jan Jansson

Swedish Wealth Institute är ett eventföretag och nätverk som samarbetar med talare ifrån hela världen som jobbar med föreläsningar och utbildningar.

Kanske känner du till livshjulet eller påverkanshjulet? Hjulet är indelade i olika delar av vårt liv. Relationer, ekonomi, personlig utveckling, karriär, spirituell utveckling, fysisk och psykisk hälsa.
Alla delarna är viktiga för att vi ska må bra men vi mår bara så bra som vår lägsta zon. Därför är det viktigt att vi fokuserar på de delarna där vi mår mindre bra och kommer på så sätt att lyfta hela vår grund energi nivå.
Vi vill hjälpa dig göra det genom att vi tar in talare inom alla området ifrån livshjulet och sedan kan du välja vilka event som passar just dig.

Vill du veta mer om Swedish Wealth Institute och se våra kommande event, kolla vår hemsida www.swedishwealthinstitute.se

Följ grundarna på Instagram – Daniel Wood och Gisela Wood.

Tags

top