Ben Chai

Ben Chai anses av många som någonting av en dold juvel inom den internationella talar- och coachingvärlden, kanske framförallt eftersom han lever som han lär.

Han är en unik person som har lätt att tänka okonventionellt, helt utanför den berömda boxen. Det har hjälpt Ben att skapa förmögenheter inom media, teknik, säkerhet, fastigheter och utbildning.

Bens expertis om hur företag fungerar i kombination med en mångfacetterad kompetens har gjort honom till en superb ledare inom marknadsföring, teknik, verksamhet, risk och ekonomi. Han har varit ansvarig för att snabbt skapa virtuella lag för att effektivt leverera projekt inom mindre tid än utsatt och samtidigt, mot alla odds leverera dessa projekt med ”insanely impossible budgets, timescales and challenges”.

Genom sina medieföretag, sina böcker, podcast, videoklipp och artiklar så är Ben idag erkänd globalt som en expert inom bland annat affärsverksamhet, media, fastigheter och säkerhet.

Idag är hans fokus inställt som coaching- och mentorskapstekniker. Han har redan hjälpt många människor att växa och skapa framgångsrika företag.

Ben Chai Stockholm

Ben kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier i Stockholm.

Ben Chai Sverige

Ben kan anlitas som föreläsare, talare, moderator och konferencier runt om i Sverige.

Ben Chai Böcker

Social Magnetism: How to Have Fun Building Meaningful Relationships with Brilliant Business Minds

top